• Sos. Banatului, Nr. 35, Chitila, Jud. Ilfov

0755 207 777

  • 0755 207 777

Mail

  • office@bunicifericiti.ro

Principiul "Bunici Fericiți"

Principala temere a aparținătorilor care doresc să își cazeze părinții sau bunicii într-un cămin de bătrâni, este ca seniorii lor să nu se simtă singuri.

La căminul de bătrâni “Bunici Fericiți”, unul din principalii piloni de funcționare a acestuia este socializarea, așa că prin activitățile desfășurate și a spațiului în care vor locui, seniorii, sunt încurajați să socializeze și să lege noi prietenii.

Scopul "Bunici Fericiti"

La “Bunici Fericiți” ne dorim să îi ajutăm pe seniori să ducă vieți mai fericite, mai lungi și într-o armonie completă cu tot ce îi înconjoară, ajutându-i să rămână conectați în permanentă cu ei înșiși ( prin sport, meditație, alimentație) dar și cu cei din jur ( prin socializare).

Noi considerăm că alimentația corectă, însoțită de mișcare și menținerea legăturilor sociale, îmbunătățește semnificativ calitatea vieții oamenilor, de aceea dorim să le combinăm într-un mod echilibrat și să le oferim seniorilor cazați la noi o experiență plăcută, un stil de viață sănătos și activ și apartenența la o comunitate frumoasă.

Caminul de Batrani Bunici Fericiti
Camin de Batrani Bunici Fericiti

Cum ne atingem scopul?

Pentru a putea oferi seniorilor cazați la noi o viață fericită, mai lungă și în armonie, am învățat de la cele mai longevive comunități de bătrâni de pe tot mapamondul, situate în: Japonia, Italia, Grecia sau Costa Rica.

Ce au toate aceste comunități în comun?

Au înțeles că pentru o viață lungă și fericită este nevoie de existența unui echilibru între mișcare, alimentație și socializare, iar în momentul în care au realizat acest lucru au cules și roadele: un stil de viață sănătos, activ fizic și social, obținând totodată și o calitate a vieții ridicată.

Ce facem mai exact?

Cum creștem calitatea vieții seniorilor cazați la noi?

Pentru a crește calitatea vieții seniorilor ce se cazează la căminul de bătrâni “Bunici Fericiți”, aplicăm principiile menționate mai sus în toate activitățile noastre, astfel includem toți seniorii în toate activitățile recreative, fie că discutăm despre sport, plimbări, dansuri sau pur și simplu conversație.

Principalul motor pentru “Bunici Fericiți” este prietenia și sentimentul de apartenența la o comunitate, de aceea îi aducem împreună pe seniorii care împărtășesc aceleași pasiuni și interese, eliminând astfel sentimentul de singurătate din viața fiecăruia.

Camin de Batrani Bunici Fericiti

Deoarece noi credem cu tărie în aceste principii, va informăm că suntem deschiși către orice doleanța a seniorilor în materie de alimentație, activități sau dotări, și încercăm să ne adaptăm la cerintile acestora privind stilul de viață.