• Sos. Banatului, Nr. 35, Chitila, Jud. Ilfov

0755 207 777

  • 0755 207 777

Mail

  • office@bunicifericiti.ro

Dotări "Bunici Fericiți"

Căminul de bătrâni “Bunici Fericiți”, reprezintă o a doua casă pentru seniorii dumneavoastră, un loc în care aceștia se pot simți în siguranță și unde au parte de confortul și grija necesare pentru o bătrânețe liniștită.

“Bunici Fericiți” se află într-o locație liniștită în Chitila, într-un imobil nou și modern, dotat conform standardelor europene.

Imobil

Imobilul în care operează căminul de bătrâni “Bunici Fericiți”, este o construcție nouă,  pe trei nivele ( parter, etajul 1 și etajul 2), fiind o locație primitoare și călduroasă cu o atmosferă ce te duce cu gândul la “acasă”.

Imobilul este amplasat într-o zona liniștită, este dotat cu sisteme de supraveghere video și beneficiază de o bună izolare fonică.

Cazare

Căminul de bătrâni “Bunici Fericiți” dispune de camere cu 2, 3, 4 sau 6 paturi.

Camerele sunt spațioase, înalte și iluminate natural prin intermediul unor ferestre mari. De asemenea, fiecare cameră dispune de încălzire individuală și sunt totodată dotate și cu aer condiționat, pentru zilele călduroase.

În cazul în care există cerere, camerele de 2 paturi pot fi repartizate pentru cupluri.

De asemenea, în cadrul căminului de bătrâni, există și un cabinet medical pentru a putea oferii seniorilor servicii complete.

Zone de zi

Deoarece vremea nu ține mereu cu noi, am amenajat o zonă de zi în care seniorii să se relaxeze, să socializeze și să întreprindă diverse activități recreative.

Zona de zi este dotată cu o bibliotecă generoasă, numeroase jocuri de societate și un spațiu generos pentru exerciții fizice, seri cinematice sau de dans, și pot fi incluse și alte activități sugerate de către seniorii cazați la noi.

Caminul de Batrani Bunici Fericiti

Sala de Mese

În cadrul imobilului de la “Bunici Fericiți” există toate dotările necesare că seniorii să se simtă că acasă, pe fiecare nivel existand câte o baie și câte o zonă de zi.

Căminul de bătrâni este dotat cu o sală de mese generoasă pentru servirea meselor principale ale zilei, seniorii primind un plan alimentar individual în urma unei consultații cu un nutriționist ce va ține cont de starea de sănătate dar și de preferințele acestora.