• Sos. Banatului, Nr. 35, Chitila, Jud. Ilfov

0755 207 777

  • 0755 207 777

Mail

  • office@bunicifericiti.ro

Despre“Bunici Fericiți”

Căminul de bătrâni “Bunici Fericiți” este amplasat aproape de Centura București, (Chitila, Șoseaua Banatului, Nr. 35, Județul Ilfov) și totuși departe de agitația capitalei, pentru a le oferi seniorilor un mediu liniștit.

Proiectul “Bunici Fericiți” este dedicat seniorilor noștri, fie că vorbim despre bunici sau părinți, cărora dorim să le oferim tot confortul meritat, atenția și grija de care au nevoie, pentru a se bucura de o bătrânețe liniștită și lipsită de griji.

Caminul de Batrani Bunici Fericiti

La “Bunici Fericiți” dorim să oferim seniorilor ce ne calcă pragul, o a doua casă, un loc în care să aibă parte de toată îngrijirea și atenția noastră, un loc în care să poată socializa și lega noi prietenii, dar și un mediu în care se pune accent pe energie și poftă de viață.

Caminul de Batrani Bunici Fericiti

A douaCasă

Prin dotările noastre, cu ajutorul personalului și al serviciilor oferite, venim în ajutorul seniorilor, oferindu-le o bătrânețe liniștită, dar și al aparținătorilor, oferindu-le siguranța că părinții sau bunicii acestora sunt îngrijiți așa cum merită, fiind înconjurați de oameni sufletiști și empatici.

La “Bunici Fericiți” s-a evitat amenajarea spațiului precum un spital, cum se întâmplă la majoritatea caselor de bătrâni, tocmai pentru a putea oferi toată atenția noastră pentru seniori, având un număr limitat de locuri.

Povestea“Bunici Fericiți”

Concept:

La “Bunici Fericiți” ne dorim să îi ajutăm pe seniori să ducă vieți mai fericite, mai lungi și într-o armonie completă cu tot ce îi înconjoară, ajutându-i să rămână conectați în permanentă cu ei înșiși (prin sport, meditație, alimentație), dar și cu cei din jur (prin socializare).

Noi considerăm că alimentația corectă, însoțită de mișcare și menținerea legăturilor sociale, îmbunătățește semnificativ calitatea vieții oamenilor, de aceea dorim să le combinăm într-un mod echilibrat și să le oferim seniorilor cazați la noi o experiență plăcută, un stil de viață sănătos și activ și apartenența la o comunitate frumoasă.

Alimentatia

Planul alimentar individual este creat pe baza nevoilor și preferințelor fiecărui senior și are ca scop: îmbunătățirea aspectului pielii, îmbunătățirea sau ameliorarea stării de sănătate, normalizarea compoziției corporale și îmbunătățirea condiției fizice.

Planul alimentar individual vine cu indicații concrete, rețete specifice, care vor fi ajustate permanent, și chiar recomandări de suplimente nutritive dacă este nevoie.

Miscare

La “Bunici Fericiti” promovam intotdeauna un stil de viata sanatos, echilibrat si armonios si poate fi obtinut doar combinand: miscarea, o alimentatie corecta si echilibrata si nu in ultimul rand, socializarea.

In cadrul caminului nostru de batrani, ne dorim ca fiecare senior sa urmeze un astfel de stil de viata, sa fie mereu activi, sa aiba o alimentatie sanatoasa si sa socializeze, sa fie prezenti in fiecare moment al vietii sale si sa simta ca face parte dintr-o comunitate, ca are un scop. Luand parte la activitatile noastre, respecand planul alimentar construit special pe nevoile sale si socializand, calitatea vietii fiecarui senior creste considerabil.

Socializare

Principala temere a aparținătorilor care doresc să își cazeze părinții sau bunicii într-un cămin de bătrâni, este ca seniorii lor să nu se simtă singuri.

La căminul de bătrâni “Bunici Fericiți”, unul din principalii piloni de funcționare a acestuia este socializarea, așa că prin activitățile desfășurate și a spațiului în care vor locui, seniorii, sunt încurajați să socializeze și să lege noi prietenii.

Dotari

Căminul de bătrâni “Bunici Fericiți”, reprezintă o a doua casă pentru seniorii dumneavoastră, un loc în care aceștia se pot simți în siguranță și unde au parte de confortul și grija necesare pentru o bătrânețe liniștită.
Căminul dispune de o grădină pentru petrecerea timpului și relaxare în aer liber, iar pentru cazare dispune de camere cu 3, 4 sau 6 paturi deoarece încurajăm socializarea, legarea de noi prietenii și sentimentul de apartenența.
În cazul în care există cerere, se pot repartiza camere și de 2 paturi, în special pentru cupluri.
Caminul de Batrani Bunici Fericiti