• Sos. Banatului, Nr. 35, Chitila, Jud. Ilfov

0755 207 777

  • 0755 207 777

Mail

  • office@bunicifericiti.ro

Alimentație și Meniu

Meniul zilnic este compus din 3 mese principale și 2 gustări.

Deoarece dorim ca șederea seniorilor, la noi să fie o experiență cât mai apropiată de cea de acasă, aceștia au acces la discreție la fructe, ceaiuri și chiar cafea.

Plan Alimentar Individual

Având în vedere faptul că toți oamenii sunt diferiți, cu gusturi diferite în materie de alimentație, oferim seniorilor planuri alimentare indivuale.

Încă din prima zi de cazare, aceștia vor discuta cu un specialist nutriționist care va concepe planul alimentar potrivit, luând în considerare atât starea de sănătate dar și gusturile și preferințele acestora.

Servirea Meselor

Pentru o alimentatie echilibrata, mancarea este intotdeauna pregatita zilnic cu alimente proaspete de catre personalul calificat, iar mesele vor fi servite conform unui program bine stabilit.

Ce presupune un plan alimentar individual?

Planul alimentar individual este creat pe baza nevoilor și preferințelor fiecărui senior și are ca scop: îmbunătățirea aspectului pielii, îmbunătățirea sau ameliorarea stării de sănătate, normalizarea compoziției corporale și îmbunătățirea condiției fizice.

Planul alimentar individual vine cu indicații concrete, rețete specifice, care vor fi ajustate permanent, și chiar recomandări de suplimente nutritive dacă este nevoie.

Avantajele Planului Alimentar

Principalele avantaje oferite de urmarea unui plan alimentar sunt:

  1. Creșterea energiei, îmbunătățind condiția fizică
  2. Creșterea capacității de concentrare
  3. Piele mai luminoasă
  4. Restabilirea echilibrului la nivel hormonal
  5. Stabilizarea stărilor emoționale
  6. Somn mai odihnitor
Caminul de Batrani Bunici Fericiti