• Sos. Banatului, Nr. 35, Chitila, Jud. Ilfov

0755 207 777

  • 0755 207 777

Mail

  • office@bunicifericiti.ro

Activi în Fiecare Zi

Sedentarismul nu există în vocabularul nostru. În fiecare zi organizăm activități recreative pentru a ține mintea și corpul antrenate, aducând oamenii împreună și legând noi prietenii.

Așteptăm oameni activi, plini de viață ce își doresc să trăiască fiecare clipă din plin!

La “Bunici Fericiti” promovam intotdeauna un stil de viata sanatos, echilibrat si armonios si poate fi obtinut doar combinand: miscarea, o alimentatie corecta si echilibrata si nu in ultimul rand, socializarea.

In cadrul caminului nostru de batrani, ne dorim ca fiecare senior sa urmeze un astfel de stil de viata, sa fie mereu activi, sa aiba o alimentatie sanatoasa si sa socializeze, sa fie prezenti in fiecare moment al vietii sale si sa simta ca face parte dintr-o comunitate, ca are un scop. Luand parte la activitatile noastre, respecand planul alimentar construit special pe nevoile sale si socializand, calitatea vietii fiecarui senior creste considerabil.

Activități în Aer Liber

Activitățile recreative împreună cu aerul curat ajută la menținerea unui echilibru sănătos între minte, trup și suflet.

Plimbările în aer liber ajută la menținerea tonusului muscular, la relaxarea minții și a sufletului, prin îndreptarea atenției către lucrurile mici ce ne înconjoară, pe care de multe ori din diverse motive, nu le observăm.

Organizăm pentru seniorii noștri, diverse excursii pentru vizitarea obiectivelor turistice precum mănăstiri, muzee, grădini botanice, etc.

Pentru cei pasionați de relaxarea prin pescuit, organizăm ieșiri periodice pe lacurile din apropiere unde dorim să îi vedem pe cei mai înrăiți pescari, cum se întrec în capturi.

Fie că discutăm despre cultivarea de fructe și legume sau pur și simplu îngrijirea florilor, grădinăritul reprezintă o metodă bună de relaxare pentru mulți oameni, fiind mai aproape de natură.

Activități în Interior

Deoarece vremea nu ține mereu cu noi, iar zilele calde și însorite nu sunt prezente tot anul, ne-am asigurat că le punem la dispoziție seniorilor numeroase activități ce pot fi întreprinse chiar și când soarele se ascunde după nori.

Pentru a-i ajută să se distreze și să socializeze mai ușor, le punem la dispoziție seniorilor numeroase jocuri de societate.

Pentru pasionații de film, organizăm periodic vizionari de filme pentru că tuturor ne place să radem la o comedie bună.

Pentru cei pasionați de călătoriile în lumi fantastice sau pentru cei pasionați de lucrări științifice și de specialitate, le punem la dispoziție o biblioteca bogată în care vor găsi cu siguranță, ceva pe placul dânșilor.

Pentru cei îndrăgostiți de muzică și mișcare și cărora le place să le combine, organizăm periodic seri de dans.

La BuniciFericiti suntem o familie și ne pasă de seniorii noștri, suntem deschiși la orice doleanțe din partea acestora, deoarece principala noastră preocupare este de a le aduce un zâmbet sincer pe buze.